cpt. Cook
 

Skopová korma

Skopová kotleta po japonsku

Skopová kýta na kmíně

Skopová kýta na rožni

Skopová kýta naložená

Skopová kýta po australsku

Skopová kýta po valašsku

Skopová kýta špikovaná česnekem

Skopová pečeně po azerbajdžánsku

Skopová žebírka à la Nelson

Skopová žebírka na roštu

Skopová žebírka s paprikami

Skopová žebírka zapečená

Skopové hrudí rolované

Skopové karbanátky

Skopové maso - gyros

Skopové maso na majoránce

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové maso New Orleans

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg skopového masa (ramínka) nakrájeného na kostky, 4 lžíce hladké mouky, 2 lžíce oleje, 4  brambory nakrájené na kousky, 2 dl rajčatového protlaku, 2  rajčata nakrájená na kousky, 4  jarní cibulky, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 1/2  bobkový list, 1/2 stroužek česneku, 1/2  mrkev nakrájená na kousky, 1/2 dl bílého vína,  špetka muškátového oříšku,  špetka rozmarýnu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Skopové maso osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V hluboké pánvi rozpálíme olej a na něm krátce maso opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli a krátce smažíme. Přidáme rajčata a tolik vody, aby bylo maso ponořené. Přivedeme k varu a na mírném plameni dusíme 1 hodinu. Přidáme všechny ostatní přísady mimo vína a muškátového oříšku a dusíme dalších 30 minut. Víno a muškátový oříšek přidáme těsně před podáváním.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2358x    verze pro tisk

Skopové maso pečené s kořením

Skopové maso po indonésku