cpt. Cook
 

Skopová korma

Skopová kotleta po japonsku

Skopová kýta na kmíně

Skopová kýta na rožni

Skopová kýta naložená

Skopová kýta po australsku

Skopová kýta po valašsku

Skopová kýta špikovaná česnekem

Skopová pečeně po azerbajdžánsku

Skopová žebírka à la Nelson

Skopová žebírka na roštu

Skopová žebírka s paprikami

Skopová žebírka zapečená

Skopové hrudí rolované

Skopové karbanátky

Skopové maso - gyros

Skopové maso na majoránce

Skopové maso New Orleans

Skopové maso pečené s kořením

Indonésie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové maso po indonésku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg skopové kýty, 2 lžíce kokosového mléka, 3 lžíce oleje,

Přísady: 1/2 velká jemně nasekaná cibule, 4 stroužky česneku,  trochu zázvoru jemně nakrájeného čerstvého nebo máčeného, několik listů meduňky, sůl,  špetka šafránu, 2  citróny na šťávu, 3  chilli papričky, 1/2 lžíce moučkového cukru

zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájené na větší plátky smícháme s cukrem, solí, citrónovou šťávou a grilujeme dozlatova. Na rozpálený olej dáme přísady a usmažíme dohněda. Nakonec přidáme kousky grilovaného masa, zalijeme kokosovým mlékem a pomalu dusíme 15-20 minut. Maso musí být suché a křehké.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2190x    verze pro tisk