cpt. Cook
 

Skopová kotleta po japonsku

Skopová kýta na kmíně

Skopová kýta na rožni

Skopová kýta naložená

Skopová kýta po australsku

Skopová kýta po valašsku

Skopová kýta špikovaná česnekem

Skopová pečeně po azerbajdžánsku

Skopová žebírka à la Nelson

Skopová žebírka na roštu

Skopová žebírka s paprikami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopová žebírka zapečená

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8  skopových žebírek, sůl, zelená petrželka, 1/2  cibule, 1/2 lžíce másla, sardelová pasta, 15 dkg parmazánu, 1/4 l kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Žebírka lehce naklepeme, nesolíme, opečeme je na každé straně krátce na másle a vyjmeme na talíř. V másle, ve kterém se žebírka opékala, zpěníme jemně pokrájenou cibuli. Sardelovou pastu smícháme s kouskem másla a petrželkou, žebírka tím potřeme a vložíme na zpěněnou cibuli. Dusíme je chvíli na mírném ohni bez podlévání, pak mírně podléváme. Jakmile jsou měkká, přendáme je do nízké zapékací mísy, polijeme osolenou smetanou a posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme, až sýr mírně zrůžoví.

www.tacos.cz Obměna: Použijeme větší zapékací mísy a mezi žebírka dáme rozpůlená osolená rajčata posypaná petrželkou a pokapaná máslem. Zapékáme současně s žebírky.

www.tacos.cz Příloha: suchá rýže, malé nočky, saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2358x    verze pro tisk

Skopové hrudí rolované

Skopové karbanátky

Skopové maso - gyros

Skopové maso na majoránce

Skopové maso New Orleans

Skopové maso pečené s kořením

Skopové maso po indonésku

Skopové maso po irsku