cpt. Cook
 

Skopová korma

Skopová kotleta po japonsku

Skopová kýta na kmíně

Skopová kýta na rožni

Skopová kýta naložená

Skopová kýta po australsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopová kýta po valašsku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg skopové kýty nebo plece bez kostí, 1/2 větší cibule, 4 stroužky česneku, 2 kuličky jalovce, 2 lžíce vepřového sádla, sůl, mletý pepř, 1/2 lžíce hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Skopovou kýtu prošpikujeme na plátky nakrájeným česnekem, osolíme a okořeníme pepřem a drceným jalovcem. Převážeme motouzem a necháme 4 - 6 hodin v chladnu odležet. Jemně nakrájenou cibuli do zlatova osmažíme na sádle, připravené maso v ní opečeme, zalijeme vodou nebo vývarem a pod poklicí dusíme doměkka. Šťávu zahustíme na sucho opraženou hladkou moukou, povaříme a dochutíme. Necezenou horkou šťávou podléváme maso na talíři. Podáváme se špenátem a bramborovými knedlíky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2989x    verze pro tisk

Skopová kýta špikovaná česnekem

Skopová pečeně po azerbajdžánsku

Skopová žebírka à la Nelson

Skopová žebírka na roštu

Skopová žebírka s paprikami

Skopová žebírka zapečená

Skopové hrudí rolované

Skopové karbanátky

Skopové maso - gyros

Skopové maso na majoránce

Skopové maso New Orleans

Skopové maso pečené s kořením

Skopové maso po indonésku