cpt. Cook
 

Skopová korma

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopová kotleta po japonsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  skopové kotlety, 3 lžíce kečupu, 1/2 lžička sójové omáčky, 2 lžíce žlutého vína, 1/2 lžička glutasolu (Wej-su), 1/2 lžička zázvoru jemně nasekaného máčeného (nebo polovina mletého), sůl, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěnou kotletu rozkrájíme na šest až sedm kousků i s kostí. Potřeme směsí sójové omáčky, kečupu, žlutého vína, Wej-su. Necháme uležet 15 - 20 minut. Na rozpálený omastek dáme čerstvý zázvor (nemáme-li čerstvý zázvor, posypeme kotlety mletým) nebo cibulku a smažíme do zrůžovění. Přidáme kotlety a na mírném ohni pečeme doměkka. Podáváme ozdobené plátky čerstvých rajčat nebo okurek. Podle chuti přisolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2392x    verze pro tisk

Skopová kýta na kmíně

Skopová kýta na rožni

Skopová kýta naložená

Skopová kýta po australsku

Skopová kýta po valašsku

Skopová kýta špikovaná česnekem

Skopová pečeně po azerbajdžánsku

Skopová žebírka à la Nelson

Skopová žebírka na roštu

Skopová žebírka s paprikami

Skopová žebírka zapečená

Skopové hrudí rolované

Skopové karbanátky

Skopové maso - gyros

Skopové maso na majoránce

Skopové maso New Orleans

Skopové maso pečené s kořením

Skopové maso po indonésku