cpt. Cook
 

Dušená ryba s krémovou omáčkou

Grilovaný kapr s citrónovým máslem

Jižanská pečeně z kapra

Kapr Chung-šao

Kapr marinovaný v pivu

Kapr na budínský způsob

Kapr na černo

Kapr na červeném víně

Kapr na sardelích

Kapr na smetaně a houbách

Kapr na víně

Kapr na víně se žampióny

Kapr pečený po francouzsku

Kapr pečený po třeboňsku

Kapr pečený po znojemsku

Kapr pečený se sardelovým máslem

Kapr pečený se smetanou I

Kapr pečený se smetanou II

Kapr po anglicku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr po provensálsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kapra, olej, 1/2 lžička tymiánu, 2 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, citrón, máslo, strouhanka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso očistíme. Tymián smícháme se solí, mletým pepřem, lisovaným česnekem a olejem. Směsí natřeme porce ryby, uložíme do pekáčku, pokapeme citrónovou šťávou, posypeme strouhankou a poklademe vločkami másla. V troubě prudce upečeme. Ryba může být také pečena vcelku.

www.tacos.cz Příloha: brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 6020x    verze pro tisk