cpt. Cook
 

Dušená ryba s krémovou omáčkou

Grilovaný kapr s citrónovým máslem

Jižanská pečeně z kapra

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr Chung-šao

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6 plátků kapra, olej, 15 lžic sójové omáčky, 1/2 šálek vývaru z masoxu, 1/2 sklenka desertního vína, 10 dkg šunky, 10 dkg žampiónů, 15 dkg bambusových výhonků (nebo oloupaná kedlubna), sůl, moučkový cukr, citrón, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné a oprané porce kapra s kůží nařízneme několika jemnými řezy. Obalíme ve škrobu a dáme na 30 minut marinovat do sójové omáčky. Okapané porce na oleji opečeme, olej zčásti slijeme, podlijeme vývarem, sójovou omáčkou a vínem, přidáme plátky česneku, nudličky šunky, plátky bambusu a žampiónů. Přidáme špetku zázvoru, glutasolu a soli. Pod pokličkou dusíme doměkka. Podáváme přelité výpekem s žampióny a zeleninou, zdobené plátkem citrónu a petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3674x    verze pro tisk

Kapr marinovaný v pivu

Kapr na budínský způsob

Kapr na černo

Kapr na červeném víně

Kapr na sardelích

Kapr na smetaně a houbách

Kapr na víně

Kapr na víně se žampióny

Kapr pečený po francouzsku

Kapr pečený po třeboňsku

Kapr pečený po znojemsku

Kapr pečený se sardelovým máslem

Kapr pečený se smetanou I

Kapr pečený se smetanou II

Kapr po anglicku

Kapr po provensálsku