cpt. Cook
 

Dušená ryba s krémovou omáčkou

Grilovaný kapr s citrónovým máslem

Jižanská pečeně z kapra

Kapr Chung-šao

Kapr marinovaný v pivu

Kapr na budínský způsob

Kapr na černo

Kapr na červeném víně

Kapr na sardelích

Kapr na smetaně a houbách

Kapr na víně

Kapr na víně se žampióny

Kapr pečený po francouzsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr pečený po třeboňsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg kapra, sůl, 6 stroužků česneku, 1/2 lžička kmínu, 8 dkg másla nebo sádla, voda nebo rybí vývar
zkopírováno z http://www.tacos.cz Připravené porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí, posypeme čerstvě umletým kmínem a v pekáči na rozehřátém másle pečeme v troubě asi 15 minut. Při pečení občas kapra přeléváme vypečenou šťávou, ke které podle potřeby přiléváme trochu vývaru nebo vody. Podáváme s opečenými brambory nebo s bramborovou kaší a celerovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 24969x    verze pro tisk

Kapr pečený po znojemsku

Kapr pečený se sardelovým máslem

Kapr pečený se smetanou I

Kapr pečený se smetanou II

Kapr po anglicku

Kapr po provensálsku