cpt. Cook
 

Dušená ryba s krémovou omáčkou

Grilovaný kapr s citrónovým máslem

Jižanská pečeně z kapra

Kapr Chung-šao

Kapr marinovaný v pivu

Kapr na budínský způsob

Kapr na černo

Kapr na červeném víně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr na sardelích

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 porce kapra, sůl, citrón, sardelová pasta, 8 dkg másla, 4 dkg cibule, 2 dkg strouhanky, 10 g hladké mouky, 1/3 l kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Porce kapra nařízneme na masité straně ostrým nožem, do každého zářezu vložíme kousek citrónu bez jader, porce osolíme a složíme do pekáče na nadrobno nakrájenou a na másle usmaženou cibuli. Každou porci potřeme sardelovou pastou, posypeme jemnou strouhankou a dáme na 20 minut péci, při pečení kapra podléváme. Pak maso urovnáme na mísu, šťávu zaprášíme moukou, podusíme a zalijeme kysanou smetanou. Procezenou omáčku nalijeme na kapra.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2789x    verze pro tisk

Kapr na smetaně a houbách

Kapr na víně

Kapr na víně se žampióny

Kapr pečený po francouzsku

Kapr pečený po třeboňsku

Kapr pečený po znojemsku

Kapr pečený se sardelovým máslem

Kapr pečený se smetanou I

Kapr pečený se smetanou II

Kapr po anglicku

Kapr po provensálsku