cpt. Cook
 

Dušená ryba s krémovou omáčkou

Grilovaný kapr s citrónovým máslem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jižanská pečeně z kapra

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 porce kapra, 2  cibule, 15  rajčat, 15 lžic rostlinného oleje, 1/2 sklenka bílého vína, 2 lžíce strouhaného tvrdého sýra, citrónová šťáva, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybí plátky marinujeme v citrónové šťávě a soli. Necháme 1/2 hodiny odležet, vložíme do vymaštěného pekáče, pokryjeme plátky rajčat, posypeme nadrobno nakrájenou cibulí a petrželkou. V silně nahřáté troubě pečeme 10 minut, obrátíme, po stranách přilijeme zbytek oleje a dalších 10 až 15 minut dopékáme. Hotový pokrm vyjmeme z trouby, posypeme sýrem a ozdobíme citrónem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3870x    verze pro tisk

Kapr Chung-šao

Kapr marinovaný v pivu

Kapr na budínský způsob

Kapr na černo

Kapr na červeném víně

Kapr na sardelích

Kapr na smetaně a houbách

Kapr na víně

Kapr na víně se žampióny

Kapr pečený po francouzsku

Kapr pečený po třeboňsku

Kapr pečený po znojemsku

Kapr pečený se sardelovým máslem

Kapr pečený se smetanou I

Kapr pečený se smetanou II

Kapr po anglicku

Kapr po provensálsku