Indický kebab
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 150 dkg mletého masa (nejlépe jehněčího nebo skopového), 1/2 šálek vařeného žlutého hrachu, 1/2 cibule, 4 stroužky česneku, 1/2 lžička mletého nebo drceného římského kmínu, 1/2 lžička mleté skořice, 1/2 lžička garam másaly, 1/2 hrst zelené petrželky, 1/2 hrst burských oříšků, sůl, 2 vejce, olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Všechny součásti společně umeleme, pak vmícháme vejce, osolíme, dobře promícháme. Ze směsi vytvarujeme asi 16 kuliček (na 1/2 kg masa) a rovnoměrně osmažíme v oleji (fritovací hrnec). Podáváme k rýži, s fazolemi teplé, nebo studené s chlebem, kečupem, salátem apod.