cpt. Cook
 

Aidža s masovými kuličkami

Albondigas - masové kuličky v rajské omáčce

Avokádo Zapata

Balenky z mletého masa plněné sýrem

Balenky z mletého masa se sýrem

Biff à la Lindström
(Hovězí à la Lindström)

Bifteky po turecku

Bifteky sekané

Cukety v rajské omáčce po arabsku

Česká velikonoční nádivka

Čevapčiči

Čufty se zeleninou

Dánské vepřové kuličky

Dolmas

Dušená rajčata s karbanátky

Dušené mleté maso

Fatimininy tyčinky

Frikadelky

Frikadelky se sýrem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hanácká křenová placka

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  60 dkg předního hovězího, 1/2 velká cibule, sůl, mletý pepř, 2 lžíce strouhanky, 2  vejce, 10 dkg hladké mouky, 1/2 lžíce kečupu, 12 dkg strouhaného křenu, 6 lžic oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Hovězí maso jemně umeleme na masovém strojku společně s cibulí. Přidáme sůl, mletý pepř, vejce, studenou vodu a zpracujeme. Podle potřeby přidáme strouhanku. Hotovou směs rozdělíme na díly podle počtu porcí, ze kterých utvoříme placky, naplníme je strouhaným křenem, v půli překlopíme, okraje spojíme, obalíme v mouce a po obou stranách opékáme v horkém oleji. Podáváme s chlebem nebo vekou. Můžeme doplnit různými zeleninovými saláty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2204x    verze pro tisk