cpt. Cook
 

Bavorský masový kotlík

Blančin boršč

Boršč

Budapešťský guláš

Burgundský guláš dle Havla

Bzenecká hovězí paprička

Bzenecké ragú

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cikánský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg předního hovězího, 8 dkg rostlinného tuku, 20 dkg cibule, 1.15 dkg mleté papriky, sůl, mletý pepř, 4 dkg rajčatového protlaku, kmín, 15 dl vývaru, 20 dkg brambor, 2 stroužky česneku, majoránka, 15 dkg slaniny, 10 dkg žampiónů, 10 dkg paprik, 7.15 dkg nakládaných okurek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, vložíme nakrájené maso, za stálého míchání osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme protlak a kmín. Zalijeme vývarem a dusíme dopoloměkka, přidáme na kostky nakrájené brambory, utřený česnek a majoránku. Chvíli dusíme, přidáme na slanině orestované nakrájené houby, na nudličky nakrájenou papriku a na kostičky nakrájená rajčata a okurky. Vše krátce povaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3634x    verze pro tisk

Ďábelský rychloguláš

Dalmatinský guláš

Debrecínský guláš s rajčaty

Dietní hovězí guláš

Dřevorubecký rychloguláš

Dušené vepřové se zelím a knedlíčky z čedaru

Eintopf se salámem a fazolkami

Guláš jugoslávský

Guláš kotlíkový maďarský

Guláš pro vévodu

Guláš s kysanou smetanou

Guláš se zeleninou