zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubší kousky. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Oba druhy masa nakrájíme na kostky a ve velkém kastrolu je spolu s cibulí a kostičkami zeleniny ze všech stran zprudka osmahneme na rozpáleném tuku. Maso osolíme a opepříme. Kastrol odstavíme ze sporáku, maso zaprášíme paprikou, podlijeme vývarem, promícháme a přidáme ještě kmín a tymián. Guláš dusíme pod pokličkou asi 1 hodinu na mírném ohni. Mezitím očistíme mrkev a zelí. Mrkev nakrájíme šikmo na špalíčky dlouhé 2 cm a zelí na proužky široké 1 cm. Mrkev i zelí osmahneme zvlášť vždy na polovině másla, osolíme a opepříme.
www.tacos.cz Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky velké 1 cm a spolu s mrkví a zelím přidáme ke guláši zhruba 25 minut před koncem dušení. Hotový guláš pak dochutíme křenem, solí a pepřem a ozdobíme opranými lístky petrželky.