cpt. Cook
 

Bavorský masový kotlík

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Blančin boršč

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  60 dkg červené řepy, 115 dkg mrkve, 15 dkg petržele, 12 dkg cibule, 60 dkg zelí, 9 dkg rajčatového protlaku, 10 dkg másla, 3 cl octa, 3 dkg krystalového cukru, 3 dkg hladké mouky, 6 kuliček celého pepře, 1/2  bobkový list, 2 l vývaru (hovězí, zeleninový), 1/2 dl kysané smetany, 30 dkg hovězího masa, zelená petrželka nebo kopr
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na polovině másla podusíme 30 - 40 minut na nudličky nakrájenou červenou řepu s protlakem a octem. Na druhé polovině másla se 20 minut dusí nakrájená cibule a rovněž na nudličky nakrájená mrkev a petržel s cukrem. Zelí vaříme ve vývaru asi 15 minut. Nakonec vše smícháme s jíškou a kořením a vše vaříme dalších 20 minut. Před koncem přidám smetanu a zelenou petrželku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2902x    verze pro tisk

Boršč

Budapešťský guláš

Burgundský guláš dle Havla

Bzenecká hovězí paprička

Bzenecké ragú

Cikánský guláš

Ďábelský rychloguláš

Dalmatinský guláš

Debrecínský guláš s rajčaty

Dietní hovězí guláš

Dřevorubecký rychloguláš

Dušené vepřové se zelím a knedlíčky z čedaru

Eintopf se salámem a fazolkami

Guláš jugoslávský

Guláš kotlíkový maďarský

Guláš pro vévodu

Guláš s kysanou smetanou

Guláš se zeleninou