cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
·
Celer, petržel
·
Cibule, pórek, chřest
·
Fazolové lusky, hrášek
·
Kapusta, růžičková
·
Kedlubny
·
Květák, brokolice
·
Mrkev, karotka, řepa
·
Papriky
·
Rajčata
·
Špenát
·
Tykev, cuketa, patison...
·
Zelí, kysané zelí
·
Ostatní zelenina
·
Míchaná zelenina
· Houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)
Milánské plněné houby
Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)
Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)
Opečené knedlíky s houbami
Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)
Papriky plněné žampiony
Pečené houbové hlavičky
Plněné žampióny
Plněné žampióny po lesnicku
Portobello s batáty, zrajícím sýrem a oříškovou drobenkou
(Portobello à la patate douce, maroilles, crumble de pain aux noisettes)
Přírodní houbová pečeně
Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)
Ryzce nadivoko
Ryzce španělských dřevorubců
Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)
Smažené bedly s česnekem
Smažené bedly s tatarskou omáčkou
Smažené houby
Smažené hříbky