cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
·
Celer, petržel
·
Cibule, pórek, chřest
·
Fazolové lusky, hrášek
·
Kapusta, růžičková
·
Kedlubny
·
Květák, brokolice
·
Mrkev, karotka, řepa
·
Papriky
·
Rajčata
·
Špenát
·
Tykev, cuketa, patison...
·
Zelí, kysané zelí
·
Ostatní zelenina
·
Míchaná zelenina
· Houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Smažené klouzky
Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)
Smažené žampióny v šunkovém těstíčku
Smažené žampióny ve vinném těstíčku
Sýrové suflé v žampionových kloboučcích
Syrovinky jako minutka
Šumavský houbový kuba
Vídeňské houbové karbanátky
Zadělávané houby
Zapečené houby s brambory
Zapečené houby s kapustou
Zapékané hříbky po italsku
Žampiónové lečo
Žampionové ravioli
Žampiónový nákyp
Žampióny se smetanou
Žampióny smažené v pikantním tvarohovém těstíčku