cpt. Cook
 

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Milánské plněné houby

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Opečené knedlíky s houbami

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Papriky plněné žampiony

Pečené houbové hlavičky

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku

Portobello s batáty, zrajícím sýrem a oříškovou drobenkou
(Portobello à la patate douce, maroilles, crumble de pain aux noisettes)

Přírodní houbová pečeně

Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Ryzce nadivoko

Ryzce španělských dřevorubců

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

Smažené bedly s česnekem

Smažené bedly s tatarskou omáčkou

Smažené houby

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažené hříbky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  415 dkg hřibů (popř. jiných tvrdých hub), 3  vejce, 2 lžíce hladké mouky, sůl, strouhanka, tuk na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné hlavičky hub omyjeme, osušíme, nakrájíme na silnější plátky a osolíme. Necháme je mírně zvlhnout a pak je obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance a na rozpáleném oleji osmažíme po obou stranách dorůžova.

www.tacos.cz Příloha: bramborová kaše a zeleninové saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2818x    verze pro tisk