Žampióny smažené v pikantním tvarohovém těstíčku
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 60 dkg čerstvých žampiónů, 20 dkg měkkého tvarohu, 2 vejce, 2 lžíce kečupu, 1/2 dl smetany, sůl, 2 lžíce citrónové šťávy, 10 dkg hladké mouky, bílé víno na zředění, hladká mouka na obalení žampiónů, tuk na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tvaroh rozšleháme se smetanou, přidáme vejce, rajčatový kečup, citrónovou šťávu, osolíme a ušleháme. Potom do směsi vmícháme mouku, podle potřeby zředíme vínem a umícháme hladké těstíčko na obalování. Dobře očištěné žampióny nakrájíme na dílky, obalíme v těstíčku a smažíme dozlatova v rozehřátém tuku.