cpt. Cook
 

Smažené klouzky

Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)

Smažené žampióny v šunkovém těstíčku

Smažené žampióny ve vinném těstíčku

Sýrové suflé v žampionových kloboučcích

Syrovinky jako minutka

Šumavský houbový kuba

Vídeňské houbové karbanátky

Zadělávané houby

Zapečené houby s brambory

Zapečené houby s kapustou

Zapékané hříbky po italsku

Žampiónové lečo

Žampionové ravioli

Žampiónový nákyp

Žampióny se smetanou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Žampióny smažené v pikantním tvarohovém těstíčku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg čerstvých žampiónů, 20 dkg měkkého tvarohu, 2  vejce, 2 lžíce kečupu, 1/2 dl smetany, sůl, 2 lžíce citrónové šťávy, 10 dkg hladké mouky, bílé víno na zředění, hladká mouka na obalení žampiónů, tuk na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tvaroh rozšleháme se smetanou, přidáme vejce, rajčatový kečup, citrónovou šťávu, osolíme a ušleháme. Potom do směsi vmícháme mouku, podle potřeby zředíme vínem a umícháme hladké těstíčko na obalování. Dobře očištěné žampióny nakrájíme na dílky, obalíme v těstíčku a smažíme dozlatova v rozehřátém tuku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1725x    verze pro tisk