cpt. Cook
 

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Milánské plněné houby

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Noky s liškami a šalvějí

Gnocchi ai finferli e salvia

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg gnocchi, 40 dkg malých lišek, 2  šalotky, 1/2 hrst šalvěje, 4 dkg parmazánu, 4 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z lišek odstraňte kartáčkem nečistoty, pak je rychle opláchněte pod tekoucí vodou a očistěte vlhkým hadříkem a osušte kuchyňským papírem.

www.tacos.cz Oloupejte šalotky, nakrájejte je a několik minut je smažte na velké nepřilnavé pánvi s olejem, přidejte lišky a nasekané lístky šalvěje a poté je 4-5 minut restujte na středním plameni. Osolte a opepřete, přikryjte a za častého míchání duste asi 8 minut.

www.tacos.cz Uvařte bramborové noky ve velkém množství vroucí osolené vody, vyberte je děrovanou lžící, jakmile vyplavou na povrch, nasypte je přímo do pánve a na prudkém ohni je smíchejte s liškami a několik minut je opékejte. Posypejte trochou pepře, doplňte strouhaným parmazánem a podávejte

www.tacos.cz

vloženo 09.11.2024    zobrazeno 43x    verze pro tisk

Opečené knedlíky s houbami

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Papriky plněné žampiony

Pečené houbové hlavičky

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku

Portobello s batáty, zrajícím sýrem a oříškovou drobenkou
(Portobello à la patate douce, maroilles, crumble de pain aux noisettes)

Přírodní houbová pečeně

Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Ryzce nadivoko

Ryzce španělských dřevorubců

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

Smažené bedly s česnekem

Smažené bedly s tatarskou omáčkou

Smažené houby

Smažené hříbky