Plněné žampióny
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 150 dkg větších žampiónů, máslo, 2 středně velké cibule, 2 vejce, 3 dkg tvrdého sýra na strouhání, 1/2 citrónu, kečup, sůl, mletý pepř, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle ozlatíme nadrobno nakrájenou cibuli. Hlavičky očištěných hub vydlabeme a dřeň nakrájíme i s nožičkami na malé kousky. Přidáme je k cibulce, osolíme, opepříme, ochutíme kečupem a pod pokličkou dusíme doměkka. Potom houby zalijeme rozšlehanými vejci a za stálého míchání je necháme ztuhnout. Nakonec přidáme nadrobno nakrájenou zelenou petrželku. Touto směsí plníme hlavičky žampiónů, které rovnáme do vymaštěného pekáčku, ohnivzdorné misky nebo zapékací misky, posypeme strouhaným sýrem a v troubě zapečeme dorůžova.