cpt. Cook
 

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Milánské plněné houby

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Opečené knedlíky s houbami

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Papriky plněné žampiony

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg žampiónů, 4  zelené papriky, římský salát, 1/2 stroužek česneku, 1/2 lžíce octa, 4  sardelky v oleji, 1/2 lžíce zelené petrželky, 4 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očistěte houby, nakrájejte je na plátky a za stálého míchání je 3 minuty restujte na pánvi s několika lžícemi oleje a rozdrceným česnekem, osolte a vypněte. Srdíčko římského salátu nakrájejte na proužky. Papriky opečte na pánvi ze všech stran. Rozkrojte je příčně šikmo napůl, aniž byste odstranili stopky, odstraňte semínka a naplňte je smíchanými houbami a salátem. Položte je na talíře. Smíchejte olej, ocet a nasekanou petrželku s nasekanými sardelovými filety a papriky touto směsí okořeňte.
vloženo 31.01.2022    zobrazeno 481x    verze pro tisk

Pečené houbové hlavičky

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku

Portobello s batáty, zrajícím sýrem a oříškovou drobenkou
(Portobello à la patate douce, maroilles, crumble de pain aux noisettes)

Přírodní houbová pečeně

Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Ryzce nadivoko

Ryzce španělských dřevorubců

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

Smažené bedly s česnekem

Smažené bedly s tatarskou omáčkou

Smažené houby

Smažené hříbky