cpt. Cook
 

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Milánské plněné houby

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Opečené knedlíky s houbami

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Papriky plněné žampiony

Pečené houbové hlavičky

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku

Portobello s batáty, zrajícím sýrem a oříškovou drobenkou
(Portobello à la patate douce, maroilles, crumble de pain aux noisettes)

Přírodní houbová pečeně

Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Ryzce nadivoko

Ryzce španělských dřevorubců

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažené bedly s česnekem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8 větších bedel, 4 stroužky česneku, sůl, olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné hlavičky bedel rozkrojíme na půlky a potřeme česnekem rozetřeným se solí. Vložíme na pánvičku do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova.

www.tacos.cz Příloha: bramborová kaše

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2703x    verze pro tisk

Smažené bedly s tatarskou omáčkou

Smažené houby

Smažené hříbky