cpt. Cook
 

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Milánské plněné houby

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Opečené knedlíky s houbami

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Papriky plněné žampiony

Pečené houbové hlavičky

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku

Portobello s batáty, zrajícím sýrem a oříškovou drobenkou
(Portobello à la patate douce, maroilles, crumble de pain aux noisettes)

Přírodní houbová pečeně

Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Ryzce nadivoko

Ryzce španělských dřevorubců

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

Smažené bedly s česnekem

Smažené bedly s tatarskou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažené houby

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  čerstvé houby, sůl, vejce, strouhanka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pěkné velké houby (žampióny nebo hřiby) očistíme a povaříme ve slané vodě. Vodu hned scedíme a houby necháme dobře okapat. Potom větší houby nakrájíme na silnější plátky, přisolíme, obalíme ve vejci a strouhance a usmažíme v rozpáleném sádle.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3101x    verze pro tisk

Smažené hříbky