cpt. Cook
 

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Milánské plněné houby

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Opečené knedlíky s houbami

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pappardelle s liškami a krevetami

Pappardelle con finferli e gamberi

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  32 dkg těstovin pappardelle, 40 dkg lišek, 40 dkg krevet, 1/2 stroužek česneku, parmazán podle chuti, zelená petrželka, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby očistěte vlhkým hadříkem, poté je ponechte vcelku nebo je nakrájejte na kousky sousta. Na pánvi rozehřejte olej s česnekem, přidejte houby a restujte je asi 10 minut, pak je osolte a opepřete.

www.tacos.cz Krevety očistěte, zbavte je krunýře a hlavy, ocas ponechte. Opláchněte je pod tekoucí vodou a osušte papírovými utěrkami. Smažte je několik minut na pánvi s trochou oleje, nakonec je osolte a opepřete.

www.tacos.cz Pappardelle uvařte ve velkém množství osolené vody podle návodu na obalu a sceďte je al dente a přihoďte přímo do pánve s houbami. Přidejte krevety, nechte je dojít a rozdělte porce na talíře. Podávejte s posypem čerstvou petrželkou a hoblinkami sýra.

vloženo 09.11.2024    zobrazeno 42x    verze pro tisk

Papriky plněné žampiony

Pečené houbové hlavičky

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku

Portobello s batáty, zrajícím sýrem a oříškovou drobenkou
(Portobello à la patate douce, maroilles, crumble de pain aux noisettes)

Přírodní houbová pečeně

Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Ryzce nadivoko

Ryzce španělských dřevorubců

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

Smažené bedly s česnekem

Smažené bedly s tatarskou omáčkou

Smažené houby

Smažené hříbky