cpt. Cook
 

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Míchaná vejce s liškami

Uova strapazzate con i finferli

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6  vajec, 40 dkg lišek, 15 cl mléka, 4 dkg másla, 1/2 stroužek česneku, zelená petrželka, 4 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozehřejte olej se stroužkem česneku rozkrojeným napůl, přidejte očištěné lišky a promíchejte. Osolte a na středním plameni restujte 10 minut. Vejce rozklepněte do mísy s mlékem a špetkou soli a ručním šlehačem je rozšlehejte. Na rozpálené nepřilnavé pánvi rozpusťte máslo a poté do něj nalijte vaječnou směs. Jakmile začne tuhnout, zamíchejte ji stěrkou, aby se vejce rozdělila. Když je směs krémová a měkká, vypněte oheň, přidejte houby a promíchejte. Ihned podávejte s nasekanou petrželkou.
vloženo 09.11.2024    zobrazeno 43x    verze pro tisk

Milánské plněné houby

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Opečené knedlíky s houbami

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Papriky plněné žampiony

Pečené houbové hlavičky

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku

Portobello s batáty, zrajícím sýrem a oříškovou drobenkou
(Portobello à la patate douce, maroilles, crumble de pain aux noisettes)

Přírodní houbová pečeně

Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Ryzce nadivoko

Ryzce španělských dřevorubců

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

Smažené bedly s česnekem

Smažené bedly s tatarskou omáčkou

Smažené houby

Smažené hříbky