cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
·
Rybí filé
·
Kapr
· Pstruh, losos
·
Ostatní sladkovodní ryby
·
Mořské ryby
·
Raci, krabi, krevety
·
Hlemýždi, mušle, ústřice
·
Mořské potvory
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Dušená ryba na karí
Dušený pstruh s limetkou
Grilovaní pstruzi s bylinkovou majonézou
Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou
Kabajaki ze pstruha
Losos
Losos Key West
Losos na estragonu
Losos na zázvoru
Losos nadívaný zázvorem
(Salmone farcito allo zenzero)
Losos po provensálsku
Losos po rybářsku
Losos s teplým rajčatovo-bazalkovým olejem
Losos se zeleným pepřem
Lososové fettuccine
Lososové karbenátky se sumahem
Pečený pstruh Venuše
Pstruh na bílém víně
Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné
Pstruh na karí