cpt. Cook
 

Dušená ryba na karí

Thajsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušený pstruh s limetkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  pstruh, 1/2  limetka nakrájená na tenká kolečka, 2 stroužky česneku nasekané nadrobno, 2 lžíce čerstvých koriandrových lístků, 15  feferonek nakrájených nadrobno, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce vody, 2 lžíce limetkové šťávy, 1/2 lžička krystalového cukru, 1/2 lžička nastrouhané limetkové kůry
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na umytého pstruha položíme kolečka limetky a opatrně položíme na pařák. Dusíme asi 20 minut, podle velikosti pstruha. Mezitím si v misce smícháme všechny ostatní přísady. Hotovou rybu vyndáme, přeneseme na talíř a polijeme připravenou omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2750x    verze pro tisk

Grilovaní pstruzi s bylinkovou majonézou

Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou

Kabajaki ze pstruha

Losos

Losos Key West

Losos na estragonu

Losos na zázvoru

Losos nadívaný zázvorem
(Salmone farcito allo zenzero)

Losos po provensálsku

Losos po rybářsku

Losos s teplým rajčatovo-bazalkovým olejem

Losos se zeleným pepřem

Lososové fettuccine

Lososové karbenátky se sumahem

Pečený pstruh Venuše

Pstruh na bílém víně

Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné

Pstruh na karí