Dušený pstruh s limetkou
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 1/2 pstruh, 1/2 limetka nakrájená na tenká kolečka, 2 stroužky česneku nasekané nadrobno, 2 lžíce čerstvých koriandrových lístků, 15 feferonek nakrájených nadrobno, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce vody, 2 lžíce limetkové šťávy, 1/2 lžička krystalového cukru, 1/2 lžička nastrouhané limetkové kůry
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na umytého pstruha položíme kolečka limetky a opatrně položíme na pařák. Dusíme asi 20 minut, podle velikosti pstruha. Mezitím si v misce smícháme všechny ostatní přísady. Hotovou rybu vyndáme, přeneseme na talíř a polijeme připravenou omáčkou.