cpt. Cook
 

Dušená ryba na karí

Dušený pstruh s limetkou

Grilovaní pstruzi s bylinkovou majonézou

Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou

Kabajaki ze pstruha

Losos

Losos Key West

Losos na estragonu

Losos na zázvoru

Losos nadívaný zázvorem
(Salmone farcito allo zenzero)

Losos po provensálsku

Losos po rybářsku

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Losos s teplým rajčatovo-bazalkovým olejem

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  80 dkg lososa (velký filet, nebo asi 140 g kousky na porci), sůl, mletý pepř, olivový olej,

rajčatovo-bazalkový olej: 1/2 šálku extra virgin olivového oleje, 1/2  rajče, 1/2 hrst bazalky, sůl, mletý pepř

zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte si troubu na 160 °C. Lososa položte na suchou papírovou utěrku a ochutíte solí a pepřem. Položte rybu na plech potřený olivovým olejem a pečte, dokud není maso propečené, asi 15 minut.

www.tacos.cz Mezitím zahřejte na pánvi olivový olej. Rajče rozčtvrtíte, vyříznete část se semínky a nakrájíte na proužky a následně kolmo na malé kostičky. Omytou a otřepanou bazalku srolujte a nakrájejte nahrubo. Pánev sundejte z ohně a vmíchejte rajčata a bazalku. Ochutíte solí a pepřem. Hotovou rybu položte na servírovací mísu, lžící polejte teplou barevnou směsí oleje, bazalky a rajčat. Podáváme třeba s novými bramborami uvařenými ve slupce.

vloženo 31.05.2013    zobrazeno 1848x    verze pro tisk

Losos se zeleným pepřem

Lososové fettuccine

Lososové karbenátky se sumahem

Pečený pstruh Venuše

Pstruh na bílém víně

Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné

Pstruh na karí