cpt. Cook
 

Dušená ryba na karí

Dušený pstruh s limetkou

Grilovaní pstruzi s bylinkovou majonézou

Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou

Kabajaki ze pstruha

Losos

Losos Key West

Losos na estragonu

Losos na zázvoru

Losos nadívaný zázvorem
(Salmone farcito allo zenzero)

Losos po provensálsku

Losos po rybářsku

Losos s teplým rajčatovo-bazalkovým olejem

Losos se zeleným pepřem

Lososové fettuccine

Lososové karbenátky se sumahem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečený pstruh Venuše

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  pstruhů, 10 dkg oleje, sůl, citrónová šťáva, 2 dl šampaňského vína Venuše, 2  vejce, 1/2 lžička hladké mouky, 15 dkg másla, citrón, zelená petrželka na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Menší pstruhy vykucháme, dobře omyjeme, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, urovnáme na pekáček a necháme 2 - 3 hodiny odležet. Poté pstruhy obalíme v mouce, namočíme v rozšlehaných vejcích a na horkém oleji opečeme. Po opečení pstruhy přeložíme na čistý pekáček, podlijeme je šumivým vínem a dáme do horké trouby dopéci. Při pečení podléváme výpekem a přeléváme rozpuštěným máslem. Zdobíme řezem citrónu a zelenou petrželkou. Jako přílohu podáváme vařené brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3232x    verze pro tisk

Pstruh na bílém víně

Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné

Pstruh na karí