cpt. Cook
 

Dušená ryba na karí

Dušený pstruh s limetkou

Grilovaní pstruzi s bylinkovou majonézou

Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou

Kabajaki ze pstruha

Losos

Losos Key West

Losos na estragonu

Losos na zázvoru

Losos nadívaný zázvorem
(Salmone farcito allo zenzero)

Losos po provensálsku

Losos po rybářsku

Losos s teplým rajčatovo-bazalkovým olejem

Losos se zeleným pepřem

Lososové fettuccine

Lososové karbenátky se sumahem

Pečený pstruh Venuše

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pstruh na bílém víně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  pstruzi, 2 dkg soli, 12 dkg mrkve, 12 dkg petržele, 12 dkg čerstvých hub, 12 dkg pórku, 2 g celého pepře, 2  bobkové listy, 15 dkg citrónu, 1/2 svazek zelené petrželky, 2 dl bílého vína, 8 dkg másla, 2 dl smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rozříznout po délce pstruhy (200 ů 250 g) a odstranit vnitřnosti. Řádně ryby omýt a zvenku i zevnitř nasolit. Mrkev, petržel, houby a pórek nakrájet na tenká kolečka. Připravené ryby položit do přiměřeného pekáčku. Zasypat nakrájenou zeleninou, ochutit pepřem, bobkovým listem, plátky citronu a petrželkou. Zalít suchým bílým vínem a takovým množstvím vody, aby byla ryba z poloviny zakrytá. Přidat máslo a dusit při mírné teplotě, ryby obracet. Asi po 10 minutách dušení přilít smetanu, přivést k varu a ihned servírovat.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2713x    verze pro tisk

Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné

Pstruh na karí