www.tacos.cz Maso nakrájejte na třícentimetrové kostky a osmahněte je za stálého obracení v rendlíku na rozpáleném másle. Zalijte horkým vývarem, místo masového vývaru můžete použít i vodu z chřestu - v tom případě přidejte trochu masového extraktu. Snižte teplotu a maso pod pokličkou duste při mírné teplotě.
www.tacos.cz Chřest (vařený nebo z konzervy) nechte důkladně okapat a nakrájejte na kousky. Mouku a smetanu smíchejte. Deset minut před koncem dušení (asi po půl hodině) zahustěte smetanou, ve které jste rozkvedlali mouku. Osolte a opepřte.
www.tacos.cz Krátce před servírováním přidejte do ragú chřest a prohřejte. Žloutek rozkvedlejte s trochou omáčky, zamíchejte do ragú - nenechte již přejít varem. Při podávání posypejte petrželkou.
www.tacos.cz Příloha: brambory nebo rýže a sklenice vychlazeného bílého vína