Slovácký guláš
recept ze stránek www.tacos.cz 6 porcí: 415 dkg libového vepřového bůčku, 415 dkg vepřových jater, 2 velké cibule, 115 dkg vepřového sádla, lečo z konzervy, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžička rajčatového protlaku nebo kečupu, 1/2 lžička mleté papriky, 15 feferonek, česnek, kmín, sůl, vepřové sádlo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, nakrájený bůček, osmahneme, přidáme lečo, feferonky, kmín, sůl a dusíme do poloměkka. Pak přidáme na kostky nakrájená játra a dusíme tak, aby bylo maso měkké a játra nekrvavá. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, provaříme a dochutíme rajským protlakem nebo kečupem. Podáváme s čerstvým chlebem.