Srdcový guláš
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 1/2 hovězí srdce, 1/2 cibule, 1/2 lžíce tuku, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžičky drceného kmínu, sůl, 1/2 lžičky vegety, 1/4 l vývaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Srdce rozkrojíme, zbavíme blan a žilek, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na tuku, vložíme na ni nakrájené srdce, poprášíme moukou, zprudka opečeme, přidáme protlak, rozetřený česnek, sůl, kmín, podlijeme vývarem a dusíme až srdce změkne. Nakonec guláš okořeníme vegetou.