zkopírováno z http://www.tacos.cz Omyjte maso, osušte je a nakrájejte na kostky asi 3 cm velké. Oloupejte cibuli a nakrájejte na tenká kolečka. V hrnci rozpalte sádlo nebo olej. Osmažte na něm za stálého míchání cibuli dozlatova. Přisypte mletou papriku a hned ji zalijte octem a pár lžícemi hovězího vývaru. Přidejte kostky masa a nastrouhanou citrónovou kůru a mírně osolte. Oloupejte česnek, prolisujte ho a přidejte k masu. Telecí maso vařte pod pokličkou za slabé teploty asi 35 minut. Několikrát je zamíchejte a podle potřeby přilijte trochu vývaru.
www.tacos.cz Guláš zalijte takovým množzstvím hovězího vývaru, aby omáčka zakryla maso. Pak přidejte rajský protlak a nechte ještě 5 minut dusit. Hotový pokrm dosolte.
www.tacos.cz Příloha: noky