cpt. Cook
 

Skopový guláš

Skopový guláš s feferonkou

Slavnostní guláš

Slovácký guláš

Slovácký guláš s vepřovými játry

Smetanový vepřový cassoulet s hruškou

Srbská směs

Srbský guláš

Srbský guláš

Srdcový guláš

Svratecký guláš

Szegedínský guláš

Ševcovský guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Šumavský masový kotlík

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  15 dkg morku, 20 dkg hovězího žebra, 115 dkg jehněčího hrudí, 115 dkg vepřové krkovičky, 215 dkg mrkve, 20 dkg celeru, 3  cibule, 30 dkg brambor, 2  pórky, 1/2 l hovězího vývaru, 1/2 lžičky majoránky, 2 lžičky soli, 1/2 lžička mletého pepře, 4 lžíce nasekané zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Toto jídlo si oblíbíte vzhledem k tomu, že nenašpiníte téměř žádné nádobí, protože maso a zelenina se připravuje společně v jednom hrnci. Výtečně chutná také s kapustou.

www.tacos.cz Morek nakrájejte a pokryjte jím dno hrnce. Maso nakrájejte na třícentimetrové kousky. Zeleninu, cibuli a brambory oloupejte a nakrájejte, brambory na dvoucentimetrové kousky. Pórek očistěte, nakrájejte na kolečka. Masový vývar svařte s majoránkou, solí a pepřem. Maso a zeleninu navrstvěte do hrnce, zeleninu navrch. Přilejte vývar a přiveďte do varu. Přikryté duste při nízké teplotě, nemíchejte. Zamíchejte až hotové, ochuťte a posypte petrželkou. K jídlu se podává selský chléb, vhodným nápojem je pivo.

www.tacos.cz Tip: Připravujete-li větší množství pro více lidí, navrstvěte maso do pekáče, přikryjte alobalem a po přejití varem nechte dusit v troubě do měkka na 150 stupňů.

vloženo 27.04.2017    zobrazeno 1407x    verze pro tisk

Tatranský guláš

Telecí guláš
(Kalbsgulasch)

Telecí guláš se smetanou

Telecí ragú

Telecí ragú s chřestem

Telecí smetanový guláš se žampióny