www.tacos.cz Morek nakrájejte a pokryjte jím dno hrnce. Maso nakrájejte na třícentimetrové kousky. Zeleninu, cibuli a brambory oloupejte a nakrájejte, brambory na dvoucentimetrové kousky. Pórek očistěte, nakrájejte na kolečka. Masový vývar svařte s majoránkou, solí a pepřem. Maso a zeleninu navrstvěte do hrnce, zeleninu navrch. Přilejte vývar a přiveďte do varu. Přikryté duste při nízké teplotě, nemíchejte. Zamíchejte až hotové, ochuťte a posypte petrželkou. K jídlu se podává selský chléb, vhodným nápojem je pivo.
www.tacos.cz Tip: Připravujete-li větší množství pro více lidí, navrstvěte maso do pekáče, přikryjte alobalem a po přejití varem nechte dusit v troubě do měkka na 150 stupňů.