Pikantní klobásky
recept ze stránek www.tacos.cz 6 porcí: 30 dkg vepřového bůčku, 30 dkg předního hovězího, 40 dkg moravské klobásy, 1/2 vejce, 1/2 lžíce strouhanky, 1/2 lžička hladké mouky, 1/2 cibule, 115 dkg vepřového sádla, 10 dkg slaniny, 1/2 lžička mleté papriky, 1/2 lžička hořčice, 1/2 lžička kečupu, křen, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso jemně umeleme, dobře promícháme se solí, kořením, vejcem, strouhankou a moukou a tvoříme placičky, do kterých balíme klobásy. Celé pak zabalíme do plátků slaniny, urovnáme na pekáček a v troubě do zlatova upečeme. Podáváme s hořčicí a kečupem, posypané křenem a mírně podlité výpekem. Jako příloha jsou vhodné různě upravené brambory.