cpt. Cook
 

Akurátní musaka

Alsaské zelí
(Choucroute comme a Colmar)

Bandha Gobi
(Zelí s hráškem)

Bílé zelí dušené s vínem

Čerstvé hlávkové zelí dušené

Červené zelí dušené s jablky

Červené zelí dušené s vínem

Červené zelí na bílém víně

Červené zelí naplněné do jablek

Červené zelí s jablky

Debrecínské plněné zelí
(Debreceni töltött káposzta)

Francouzské zapékané zelí

Hajducké zelí

Hajducké zelí

Hlávkové zelí na srbský způsob

Jihočeské zelníky

Kološvárské zelí vrstvené

Kysané zelí s uzeným a brambory

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kysané zelí s uzeným masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  12.15 dkg uzeného masa, 30 dkg kysaného zelí, 12.15 dkg slaniny, 1/2  cibule, 1/2 stroužek česneku, 15 dl vývaru z kostky, 1/2  zelená paprika, 1/2 lžička mleté papriky, tabasco, sůl, 215 dkg kabanosu, 4 lžíce šlehačky
zkopírováno z http://www.tacos.cz V kastrolu rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky, cibuli a česnek jemně nasekáme a zpěníme na slanině. Podlijeme vývarem a přivedeme k varu. Přidáme maso nakrájené na kostky a zelí a přikryté vaříme 30 minut. Papriku nakrájíme na nudličky, přidáme k zelí, okořeníme paprikou, tabascem, solí a pepřem. Kabanos nakrájíme na plátky, dáme do kastrolu a dusíme 15 minut. Pokrm rozdělíme na talíře a zjemníme lžící smetany.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3735x    verze pro tisk

Mladé zelí po anglicku