cpt. Cook
 

Akurátní musaka

Alsaské zelí
(Choucroute comme a Colmar)

Bandha Gobi
(Zelí s hráškem)

Bílé zelí dušené s vínem

Čerstvé hlávkové zelí dušené

Červené zelí dušené s jablky

Červené zelí dušené s vínem

Červené zelí na bílém víně

Červené zelí naplněné do jablek

Červené zelí s jablky

Debrecínské plněné zelí
(Debreceni töltött káposzta)

Francouzské zapékané zelí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hajducké zelí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  cibule, vepřové sádlo, mletá paprika, 1.15 kg kysaného zelí, 1/2 kg uzeného masa nebo klobásy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Malou pokrájenou cibuli usmažíme na sádle, přidáme sladkou papriku a dobře vymačkané kyselé zelí. Dusíme 1/2 hodiny. Mezitím připravíme uzené maso nebo klobásu jako perkelt, přidáme zelí a ještě dohromady dusíme tak dlouho, až všechna šťáva vysmahne. Pak teprve pokrm podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4056x    verze pro tisk

Hajducké zelí

Hlávkové zelí na srbský způsob

Jihočeské zelníky

Kološvárské zelí vrstvené

Kysané zelí s uzeným a brambory

Kysané zelí s uzeným masem

Mladé zelí po anglicku