zkopírováno z http://www.tacos.cz Ze zelné hlávky okrájejte vnější listy a košťál, zelí omyjte, nechte okapat a nastrouhejte nadrobno. Umyjte brambory, oloupejte je a nakrájejte na kostky asi 1 cm velké. Rajčata omyjte, zbavte je zbytků stopek a rozkrájejte na malé kousky. V karai nebo v hrnci rozpusťte ghee, přidejte bobkový list a mletý římský kmín a za středně vysoké teploty smažte asi 1 minutu. Přidejte zelí a kostky brambor a za stálého míchání smažte asi 3 minuty. Teplotu poněkud snižte. Postupně přidávejte kurkumu, mleté chilli, mletý římský kmín, mletý koriandr, rajčata, hodně soli a cukr. Všechno důkladně promíchejte.
www.tacos.cz Podlijte malým množstvím vody a pod pokličkou duste as 15 minut za nízké teploty. Pak přidejte hrášek (mražený) a ještě asi 10 minut přikryté duste, až zelenina změkne. Je-li potřeba, přilijte vodu. Občas zamíchejte, aby se zelenina nepřipálila. Podávejte s rýží nebo indickým chlebem, do mističek k tomu dejte trochu jogurtu s mletým chilli.