cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
·
Celer, petržel
·
Cibule, pórek, chřest
·
Fazolové lusky, hrášek
·
Kapusta, růžičková
·
Kedlubny
·
Květák, brokolice
·
Mrkev, karotka, řepa
·
Papriky
·
Rajčata
·
Špenát
·
Tykev, cuketa, patison...
· Zelí, kysané zelí
·
Ostatní zelenina
·
Míchaná zelenina
·
Houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Zelí jarní s bešamelovou omáčkou
Zelí jarní s omáčkou z vína a smetany
Zelí letní s jablky
Zelí plněné
Zelí po čínsku
Zelí řídké s masem (čvachtavé)
Zelí s fazolemi
Zelí s houbami a s brambory
Zelí s jablky
Zelí smažené
Zelí zapečené
Zelí zapečené s klobásou
Zelí zapékané s vepřovým masem
Zelné karbanátky s masem
Zelné listy plněné sýrem a salámem
Zelné těstoviny s ančovičkami a křupavou drobenkou
Zelné závitky plněné šunkovou rýží
Zelný nákyp I
Zelný nákyp II