cpt. Cook
 

Akurátní musaka

Alsaské zelí
(Choucroute comme a Colmar)

Bandha Gobi
(Zelí s hráškem)

Bílé zelí dušené s vínem

Čerstvé hlávkové zelí dušené

Červené zelí dušené s jablky

Červené zelí dušené s vínem

Červené zelí na bílém víně

Červené zelí naplněné do jablek

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Červené zelí s jablky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 hlávka červeného zelí, 10 dkg husího sádla, 1/2 malá cibule, 315 dkg jablek, hřebíček, mletý pepř, 1/2 sklenka červeného vína (může být i domácí rybízové), moučkový cukr, ocet, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zelí jemně pokrájené na nudličky dusíme s hřebíčkem na cibulce zpěněné na husím sádle. Když začíná měknout, přidáme oloupaná, jemně nakrouhaná jablka, osolíme, opepříme a doděláme. Nakonec zelí podle chuti okyselíme, přisladíme a ochutíme vínem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3701x    verze pro tisk

Debrecínské plněné zelí
(Debreceni töltött káposzta)

Francouzské zapékané zelí

Hajducké zelí

Hajducké zelí

Hlávkové zelí na srbský způsob

Jihočeské zelníky

Kološvárské zelí vrstvené

Kysané zelí s uzeným a brambory

Kysané zelí s uzeným masem

Mladé zelí po anglicku