cpt. Cook
 

Akurátní musaka

Alsaské zelí
(Choucroute comme a Colmar)

Bandha Gobi
(Zelí s hráškem)

Bílé zelí dušené s vínem

Čerstvé hlávkové zelí dušené

Červené zelí dušené s jablky

Červené zelí dušené s vínem

Červené zelí na bílém víně

Červené zelí naplněné do jablek

Červené zelí s jablky

Debrecínské plněné zelí
(Debreceni töltött káposzta)

Francouzské zapékané zelí

Hajducké zelí

Hajducké zelí

Hlávkové zelí na srbský způsob

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jihočeské zelníky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg kysaného zelí, 150 dkg hladké mouky, sůl, 1/2  vejce, 115 dkg tuku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kysané zelí vymačkáme a pokrájíme nadrobno. Dáme si na vál mouku, přidáme pokrájené, vymačkané zelí, tuk, vejce, osolíme a vypracujeme těsto. Vyválíme na placku asi 1/2 cm silnou, přeneseme ji válečkem na plech a nožem (nebo rádýlkem) na plechu krájíme čtverečky. Pečeme v dobře vyhřáté troubě dorůžova. Pak čtverečky oddělíme. Podáváme ke kysanému mléku nebo k čaji.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 6684x    verze pro tisk

Kološvárské zelí vrstvené

Kysané zelí s uzeným a brambory

Kysané zelí s uzeným masem

Mladé zelí po anglicku