cpt. Cook
 

Bramborové knedlíky

Canederli neri
(Pohankové černé knedlíky)

Canederli tirolesi
(Tyrolské knedlíky)

Cavatelli s rajčatovou omáčkou a mozzarellou

Dýňové noky

Gnocchi al gorgonzola
(Bramborové noky s gorgonzolou)

Gnocchi alla parigina
(Nočky po pařížsku)

Gnocchi di patate con robiola
(Bramborové noky s robiolou)

Gnocchi quattro formaggi
(Noky v čtyřsýrové omáčce)

Gnudi al burro e salvia
(Knedlíčky z ricotty na másle a šalvěji)

Gratinované dýňové noky s pórkem a aplským sýrem
(Gnocchi di zucca gratinati con crema di porri)

Kačamak s mlékem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Knedlík v ubrousku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l smetany, 1/2 l hladké mouky, sůl, 6  vajec
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vymícháme těsto ze smetany, mouky, soli a vajec. Těsto dáme do sádlem potřeného ubrousku, který zavážeme a knedlík vložíme do vařící solené vody a vaříme 1 hodinu. Uvařený knedlík nakrájíme, polejeme smetanou smíchanou s máslem a posypeme osmaženou strouhanou houskou, strouhaným parmezánem nebo sekanou šunkou.
vloženo 24.09.2007    zobrazeno 2259x    verze pro tisk

Knedlíky tvarohové

Krupicové nočky

Nočky se dvěma druhy sýra a slaninou

Noky s gorgonzolou a ořechovou omáčkou

Pažitkové nočky z červené řepy s krevetami a mákem
(Gnocchetti all’erba cipollina e rapa rossa con gamberi e semi di papavero)

Slovenské halušky

Špekové knedlíky