cpt. Cook
 

Dušené jihočeské žebírko

Dušené nudle s vepřovým masem

Dušené vepřové maso po indicku

Džuveč

Džuveč

Džuveč vepřový

Fenyklové řízky svatováclavské

Floridské vepřové

Floridské vepřové kotlety

Galja

Grilované vepřové řízky v zeleninové směsi

Hispánská sekaná

Horácké ražniči

Hořovické řízky

Houbařská plněná kotleta

Husarská roláda

Hustopečský flamendr

Chop-suey z vepřového masa

Chuletas de cerdo con frijoles
(Kotlety s fazolemi)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Indonéské vepřové

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vepřové kýty, 4 zelené jarní cibulky, 1/2 lžíce mletého zázvoru, 2 stroužky rozetřeného česneku, 1/2 dl sójové omáčky, 1/2  citrón, 1/2 lžičky tlučeného kmínu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na 2 cm kousky. Všechny přísady (z citrónu šťávu i nastrouhanou kůru, cibulky jemně nasekané) smícháme v misce, přidáme nakrájené maso a důkladně promícháme, aby každý kousek byl dobře pokrytý. Necháme marinovat nejméně 2 hodiny při pokojové teplotě. Maso napícháme na kovové jehly, mezi každým kouskem necháme trochu volného místa. Jehly položíme na hlubší plech a pečeme v rozpálené troubě. Během pečení jehly alespoň jednou otočíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2272x    verze pro tisk