Houbařská plněná kotleta
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 715 dkg vepřové kotlety, sůl, mletý pepř, 3 dkg rostlinného tuku, 15 dkg cibule, 115 dkg žampiónů, drcený kmín, 2 vejce, 15 dkg oleje, 2.15 dkg hladké mouky, 2.15 dl vývaru, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžička worcestrové omáčky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Silnější kotlety podélně nařízneme a utvoříme kapsu, naklepeme, osolíme a opepříme. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampiony, kmín, osolíme, podusíme a zahustíme vejci. Směsí naplníme kotlety, upevníme párátky a na horkém oleji opékáme po obou stranách doměkka. Kotlety vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem, sójovou omáčkou, worcesterem, povaříme a nalijeme na kotlety.