cpt. Cook
 

Dušené jihočeské žebírko

Dušené nudle s vepřovým masem

Dušené vepřové maso po indicku

Džuveč

Džuveč

Džuveč vepřový

Fenyklové řízky svatováclavské

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Floridské vepřové

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg vepřové kýty, 1/2 lžíce oleje, 30 dkg žampiónů nakrájených na plátky, 1/2  zelená paprika nakrájená na proužky, 1/2  cuketa nakrájená na slabé plátky, kousek řapíkatého celeru, 1/2  mrkev nakrájená na kolečka, 1/2 stroužek česneku (rozdrcený), 2 dl hovězího vývaru, 1/2 lžíce škrobové moučky, 1/2 lžíce sójové omáčky, 150 dkg teplé vařené rýže, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rozpáleném oleji opečeme osolené a opepřené vepřové maso nakrájené na nudličky. Hotové maso odstraníme z ohně a držíme v teple. Na pánev přidáme zeleninu a za stálého míchání vaříme asi 3 minuty, až je zelenina křupavá. Smícháme vývar, sojovou omáčku a Solamyl. Dobře zamícháme a přidáme na pánev k zelenině. Přidáme vepřové maso a vaříme za stálého míchání, až směs zhoustne. Podáváme s připravenou rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2291x    verze pro tisk

Floridské vepřové kotlety

Galja

Grilované vepřové řízky v zeleninové směsi

Hispánská sekaná

Horácké ražniči

Hořovické řízky

Houbařská plněná kotleta

Husarská roláda

Hustopečský flamendr

Chop-suey z vepřového masa

Chuletas de cerdo con frijoles
(Kotlety s fazolemi)

Indonéské vepřové