cpt. Cook
 

Dušené jihočeské žebírko

Dušené nudle s vepřovým masem

Dušené vepřové maso po indicku

Džuveč

Džuveč

Džuveč vepřový

Fenyklové řízky svatováclavské

Floridské vepřové

Floridské vepřové kotlety

Galja

Grilované vepřové řízky v zeleninové směsi

Hispánská sekaná

Horácké ražniči

Hořovické řízky

Houbařská plněná kotleta

Husarská roláda

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hustopečský flamendr

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  90 dkg vepřové panenské, 20 dkg oleje, 3 větší cibule, 1/2 lžíce worcestrové omáčky, 2 lžíce kečupu, 10  feferonek, 1/2 lžíce hladké mouky, křen, mletý pepř, sůl, vegeta, vepřové sádlo nebo olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na tenké nudličky, prosypeme moukou a vegetou, dobře promícháme, mírně osolíme a v rozpáleném tuku prudce opečeme. Pak přidáme nasekané feferonky, na plátky nakrájenou cibuli a krátce podusíme s přidáním kečupu a worcesteru. Na talíři posypeme strouhaným křenem a kolečky cibule nebo pórku. Podáváme s chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 8101x    verze pro tisk

Chop-suey z vepřového masa

Chuletas de cerdo con frijoles
(Kotlety s fazolemi)

Indonéské vepřové