cpt. Cook
 

Dušené jihočeské žebírko

Dušené nudle s vepřovým masem

Dušené vepřové maso po indicku

Džuveč

Džuveč

Džuveč vepřový

Fenyklové řízky svatováclavské

Floridské vepřové

Floridské vepřové kotlety

Galja

Grilované vepřové řízky v zeleninové směsi

Hispánská sekaná

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Horácké ražniči

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  60 dkg vepřové kýty, sůl, mletý pepř, 10 dkg žampiónů, 1/2 větší cibule, 1/2 lžíce vepřového sádla, 2  feferonky, worcestrová omáčka, 6  bramboráků nebo velkých bramborových placek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a na sádle opečeme. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a sekané feferonky. Žampiony nakrájíme na plátky, osmahneme, přidáme kečup a worcesterskou omáčku. Touto směsí naplníme předem upečené bramboráky nebo bramborové placky, které pečeme ve větší pánvi. Vhodným doplňkem jsou zeleninové saláty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2370x    verze pro tisk

Hořovické řízky

Houbařská plněná kotleta

Husarská roláda

Hustopečský flamendr

Chop-suey z vepřového masa

Chuletas de cerdo con frijoles
(Kotlety s fazolemi)

Indonéské vepřové