cpt. Cook
 

Dušené jihočeské žebírko

Dušené nudle s vepřovým masem

Dušené vepřové maso po indicku

Džuveč

Džuveč

Džuveč vepřový

Fenyklové řízky svatováclavské

Floridské vepřové

Floridské vepřové kotlety

Galja

Grilované vepřové řízky v zeleninové směsi

Španělsko   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Hispánská sekaná

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg mletého vepřového masa, 11/2 dkg choriza klobásky, 1/2 šálku nasekané červených paprik, 1/2 šálku nadrobno nakrájené cibule, 1/2 šálku ovesných vloček, 1/2  vejce, 1/2 šálku rajčatové šťávy nebo jiné zeleninové, 3 lžíce nasekaných koriandrových lístků, 1/2 lžičky mleté papriky, 1/2 lžičky soli, 1/4 lžičky mletého pepře
zkopírováno z http://www.tacos.cz Troubu předehřejeme na 190 °C. Veškeré pomleté a nasekané suroviny (z chorizo klobásky sloupneme střívko a nadrobíme ji) dobře promícháme ve velké míse. Rukama namočenýma ve studené vodě uhněteme ze směsi kouli, kterou přeložíme na vymazanou kulatou formu, tak aby se maso nedotýkalo okrajů. Pečeme asi hodinu, dokud povrch nezhnědne a není křupavý. Po vyjmutí z trouby necháme 5-10 minut odpočinout, krájíme na plátky a podáváme.
vloženo 02.03.2014    zobrazeno 972x    verze pro tisk

Horácké ražniči

Hořovické řízky

Houbařská plněná kotleta

Husarská roláda

Hustopečský flamendr

Chop-suey z vepřového masa

Chuletas de cerdo con frijoles
(Kotlety s fazolemi)

Indonéské vepřové